به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان گیلان، دانش آموزان عضو قرارگاه استان گیلان به نمایندگی از اعضای انجمن های اسلامی دانش آموزان استان، طی پیامی روز پدر را به حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری "نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان"، پدر معنوی خود در تشکیلات اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان تبریک گفتند. ادامه خبر
متن پیام دانش آموزان به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاجعلیاکبری
نماینده محترم مولای ما حضرت امام خامنه ای در تشکل امین اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان
ایران قرارگاه عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت است و این خاک محل رویش محبینی از جنس سلمان فارسی است که از مقام ولایت تبعیت محض داشت.
ما دانش آموزان، از نسل همان سلمانی هستیم که امیرالمومنین(ع) از علم و حکمت او چنین میفرماید: "او همانند لقمان حکیم است که علم اول و آخر را می داند و دریایی است که پایان ندارد."
ما دانش آموزان گیلانزمین که حضرتعالی به خوبی با مفاخرش از جمله شهید ایوب پورخوشسعادت که به اخلاص و عمل شهرت داشت آشنا هستید نیز با سلاح اندیشه، ثبات قدم در راه آموختن و زانو زدن در محضر اهالی علم و فضل خود را میراثدار محبین حقیقی امیرالمومنین(ع) میدانیم و در این مسیر خواهیم ماند، انشاءالله.
همچنین در آستانه میلاد با سعادت حضرت مولی الموحدین، ضمن تبریک روز پدر خدمت حضرتعالی، از شما دعوت به عمل می آوریم که به دیار دوستان شهیدتان تشریف آورده و گیلان سرسبز را با قدوم تان که همواره مبارک است، سرسبز تر فرمایید.
سایهتان مستدام
جمعی از فرزندان شما
منتخب قرارگاه استانی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان دیار میرزا کوچک خان جنگلی از شهرستان های آستارا، تالش، ماسال، رضوانشهر، صومعه سرا، شفت، فومن، رشت، لنگرود و رودسر
گفتنی است تصویر پیام مذکور منقش به امضاهای دانش آموزان، در قالب یک تابلو برای نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه ارسال گردید.
تصویر پیام